|
|
bg

           

Работна площ

ДИЗАЙН ЦЕНТЪР ДЕСЕНС


Офиса на ДЕСЕНС е проектиран по последни тенденции при създаването и организирането на работна среда.

 

1. Конферентна зала 
2. Кафе зона 
3. Открито място за събития 
4. Рецепция
5. Шоурум - мострена зала 
6. Оперативна площ
7. Работна площ

 

1. Конферентна зала

2 конферентни зали, за 100 места. Залите са предназначени, както за целите на Десенс, така и за всички, които намират Бизнес Парк Русе за подходящ домакин на своите срещи и презентации

Лекторската зала е  обурудвана с екран, мултимедия, флипчарт, телевизор и с възможност за озвучаване. Тя е с капацитет 18 места. Подходяща е за провеждане на  презентациии, семинари и обучения .

Бизнес залата е с капацитет 14-16 места, разположени на овална маса. Залата  е подходяща за провеждане на  частни  срещи, оперативки и интервюта.

 

2. Кафе зоната

с капацитет и възможност да се превърне в място за събития, кафе-паузи, бизнес срещи, партита и коктейли.

 

3.Прилежащата  тераса

Към кафе  зоната, и е с площ от 230 м2 и дававъзможност не само за приятни срещи в работно време, но и за организирани събития след работно време.

 

4. Рецепция

Облужва административните нужди на целия етаж.

 

5. Шоурумът

E изграден за работа и срещи с бъдещи клиенти на БПР. Той  се използва за нуждите на Дизайн Центъра. Залата  е оформена с мострени табла и материали, даващи информация за сградата и интериора, както и с мостри.

 

6. Работна площ
Отворено пространство, което е организирано с до 20 работни места, по много от своите проекти, компанията ползва кадри на свободна практика, които при необходимост могат да бъдат настанени в ДЕСЕНС.

 

7. Оперативни офиси

Офис помещенията са предназначени за различните отдели от ръководния персонал на компанията.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ДИЗАЙН ЦЕНТЪР ДЕСЕНС е среда за създаване на успешни проекти и мято в което всеки с желание и идеи може да намери съмишленици и специалисти, които да откриват потенциала във всяко начинание.