|
|
bg

           

Събития

30.05.2012
Sofia Design Week

Sofia Design Week (1 - 8 юни) е международен фестивал за дизайн и визуална култура. Провежда се всяка година през юни месец в София. Програмата му включва професионален форум с участието на изтъкнати имена от цял свят и ред събития със свободен достъп за широката публика - изложби, творчески работилници, дискусии, лекции, детска програма, филми, книги, партита.Sofia Design Week се стреми да служи за платформа, която стимулира и подкрепя развитието на дизайн професионалистите в България. Същевременно, целта на събитието е да представя и популяризира устойчиви и стойностни практики за по-добра и смислена визуална среда от цял свят.

 

28.05.2012
27.05 10 години по-късно

На 26.05.2012 Десенс бе съорганизатор и медиен партньор на среща на Випуск 2002 година от Английската гимназия. Хостесите на Десенс посрещаха гостите на червения килим и заедно позираха на Famous wall DesenseОсновният инициатор на събитиетоВенцислав Гайдаржиев, бе изготвил за всеки присъстващ гривна за спомен от срещата. Партито  премина в духа на цялостната концепция на Ла Страда, под звуците на живото изпълнение на две млади цигуларки. Поканата уважиха повече от половината поканени.

 

15.05.2012
ДЕСЕНС в БИЗНЕС ПАРК РУСЕ

В началото на месец май екипът на Дизайн Център Десенс най-после се нанесе в просторния си офис в Бизнес Парк Русе на бул. Липник. Разположен е на първи офисен етаж в корпуса на БИЗНЕС ПАРК РУСЕ, на 700 м2 застроена площ иприлежаща тераса от 300 м2. Най – голямото преимущество  на  такъв тип площи, като в Бизнес парк Русе е концентрацията на различни видове бизнес на едно място, което води до по-лесна комуникация, създаване на партньорства и по-добри възможности за привличане на потенциални клиенти. На разположение са 600 паркоместа, 260 от които са подземни.Булевардите Липник и Потсдам свързват Бизнес Парк Русе с центъра на града и главния път. ДизайнЦентър Десенс се намира на  пет минути от центъра на града и от Дунав мост, както и на девет километра от румънския град Гюргево.

 

12.05.2012
Десенс на „Алиса в страната на чудесата” в дискотека Platinium

Together in wonder land
Platinium Night Club. Екипът на списание Desense предоставибезплатната възможност за снимки с участниците в шоуто на стената на славата. Всички снимки сакачени на страниците на Desense и Platinium във FB.

 

30.04.2012
„Мис и мистър Топ лица на Русе”

Конкурсът „Мис и мистър Топ лица на Русе” се проведе на 27-ми април в дискотека Платиниум. Организатор на конкурса е  Национална модна агенция „Идея Прима” на Димитър Увалиев, който беше и водещ на шоуто. Списание Десенс, като основен медиен партньор на събитието, присъстваше и в журито със свой представител. По своя инициатива Десенс  организира Famous wall, на която присътваха Кандидатите се представяха в 3 кръга, последният от които с танци. Топ лице на Русе безапелативно спечели Зорница Любомирова, която беше фаворит на журито. Тя спечели и националния кръг на „Български топ лица”. Зорница  е на 19 години и се занимава с танци и мода. Участва в конкурси от 3 години. Топ лице сред мъжете стана Денислав Петров, 20 годишен, студент в Русенски университет -„Индустриален мениджмънт”. Тренира лека атлетика и е в отбора на университета. В националния кръг „Български топ лица” спечели Осман Османов, 23 години, студент във Варненския военоморски университет, който е отличен с награди и на MANHUNT  2009. Специална награда Мис Русенска визия бе връчена на Кати Фарес, 17 години, която е все още ученичка и прави своите първи стъпки на модния модиум.

 

12