|
|
bg

           

ПРОЕКТИ  В»  MY CITY

MY CITY

Генчо Гоев
Адриана Гарелова
Ивайло Зашев

 

МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ

 

 

Национално мобилно приложениетокоето е създадено от екипа на ДЕСЕНС ПЛЮС от водещата цел да оптимизираме и олесним потока от информация, който да поднесе на потрябителите в тяхния джоб.

 

Приложението е разработен като продукт, който да облекчи местната администрация, която има за цел да достигне до своите жители и гости на града.

 

Всеки потрябител получава, актуална, добре организирана и лесно достъпна информация за града в който живее или града, който е избрал да наблюдава.

Един от основните акцент в приложението е "календара" който ви помага да организирате престоя си в желания град, да ви отведене до  мястото на събитието използвайки вашата навигация от телефона и да ви помогне да закупите билет.
Разел "Новини" ви запознава с актуалните новини от избрания град, "Имате нужда от..." ви помага да се организирате и да намерите търговски обекти от които имате нужда (здравни заведения, рента кар, такситаинформационни центрове, хотели, спортни зали и др).
"Знаете ли че..." запознава потребителите с интересни факти, които датират от създаването на града.MY CITY е виртуален пътеводител, който ви организира престоя или ежедневието в избрания град.

Проекта е с национален обхват и е разработен, като франчайз бизнес.

 

WWW.MYCITY.BG

 


 

 

 

 

 

Галерия