|
|
bg

           

ПРОЕКТИ  В»  ГОЕВ подарява нова баня

ГОЕВ подарява нова баня

Генчо Гоев
Адриана Гарелова
Фридерике Дрьоге
Ивайло Зашев

С  кампанията “ГОЕВ подарява нова баняти избираш на кого!”, екипът на студио „ГОЕВ” си постави за цел да подтикне хората да помислят един за друг и за това кой има нужда от наградата. Всичко, което кандидатите трябваше да направят е да регистрират свой близък, който има належаща нужда от баня на сайта на конкурса:

 

 www.goev-design.com/inside

 

За реализацията на проекта  безрезервно исказаха съгласието си да ни покрепят:

1.  Светослав Йорданов, собственик на Магазин „EURONOVA” с керамика и санитария,

2.  Иво Колев, собственик на  „Марисан и Колев” ООД- със строителни  материали,

3.  Теодор Русев, собственик на  „Вили Ал”ООД със строителни дейности и практическата реализация на проекта,

4.  Стефан Стефанов - „GROHE”със структури, смесители и конструкции за баня,

5.  Даниел Михайлов -Фортис ДМС –с  интериорна врата за банята.

 

За наша радост, с тази кампания успяхме да вдъхновим не само хората, които са се регистрирали, но и още патньори за практическата реализация на проектаДиана Игнатова от „Терм” ООД ни потърси сама, за да се  включат в предстоящата реализация на банята. ТЕРМ” ООД е фирмата, която ще дариводопроводните продукти

Медийни партньори  на конкурса са  „Дарик” радио, в-к „Утро”, телевизия БНТ2 , „Networx”и списание „Десенс”, „Мол Русе”, които през цялата кампания ни подкрепяха с информационното оогласяване на кампанията ни.

 

За наша радост, с тази кампания успяхме да вдъхновим не само хората, които са се регистрирали, но и още патньори за практическата реализация на проекта. От „ТЕРМ” ООД ни потърсиха сами, за да се  включат в предстоящата реализация на банята. „ТЕРМ” ООД е фирмата, която ще дари водопроводните продукти.

 

В конкурсът „ГОЕВ подарява нова баня – ти избираш на кого”  след дълги дискусии, проект и реализация на своята баня спечели

Смилена Янченко, с регистрационен номер 1055.

Ваучерът на стойност 5000 лева връчи лично инициатора на кампанията Генчо Гоев.

 
 
Галерия