|
|
bg

           

Философия

Design + Sense = DeSense

 

Дизайн Център Десенс е вдъхновен от фразата  Фабрика за дизайн.
В нея се  обединяват професионални екипи от различни сфери на дизайна с обща администрация и така да се постигне  максимално добър и в същото време достатъчно бърз краен продукт.

 

 +  Подобно на световно известните вериги

магазини, с доказана ефективност в продажбите. Десенс преследва именно тази концепция, като предлага богат асортимент от дизайнерски услуги на едно място, с което оптимизираме времето при реализация на по-мащабни проекти.

 

 +  Предимството на Дизайн Центъра се изразява в това, че той  представлява един своеобразен генератор на дизайнерски решения и  предоставя поле за изява на  български и чуждестранни студенти, изучаващи дизайн.
На всички учащи се  предлагат различни видове практики и уърк шопове, семинари, обмяна на идеи с други дизайнери, контакт с бъдещи работодатели и клиенти, изпълнение на реални проекти, участия в конкурси за иновативни решения в областта на дизайна.

 

 +  В бъдеще стремежът на Десенс е да се обедини и със специалисти в областа на маркетинга и рекламата, за да направи по издражливи в пазарно отношение идеите на дизайнерите.