|
|
bg

           

Новини

28.03.2013
ФОТОГРАФИТЕ В "ПРЕЗ ОЧИТЕ НА РУСЕ"

 

До 31-марттече регистрацията в предстоящия уоркшоп- кокурс, организиран от Дизайн център Десенс „ПРЕЗ ОЧИТЕ НА РУСЕ”. В три последователни уикенда всички участници в него ще могат да почерпят опит от  двама прогфесионалисти  - фотографите Николай Колев  и Георги Кехайов. Николай Колев е млад и талантлив фотограф. Ретушира кадри според индивидуалните нужди на всеки клиент, организира и провежда семинари и индивидуални обучения за теория, фотозаснемане и обработка на снимки. Работил е по различни публични събития и проекти, част от които са:

 - фотоизложба на фотоклуб „Севлиево” - 2010 г.;

 - изложба"Жена пред обектива!" - 2011 г.;

 - изложба "Избрано от Фото Форум" - 2011 г.;

- Самостоятелна изложба "Непортрети" - септември, Фотоваканция 2012 г.

Има и немалко отличия и постижения, достойни за признание:

- Златен медал в категория "АКТ" на Трети дигитален фотосалон под егидата на FIAP "Фотоваканция" 2012

 - Част от Финалната селекция на Петия международен фотографски салон под егидата на FIAP - Варна 2012;

 - Трето място с проекта "Многоточия ......" - като един от координаторите на "Да създадем заедно изложба с Hahnemühle" на Фотоваканция 2012 г.

Георги Кехайов е  фотограф, работещ по репортажни, арт, рекламни и други проекти. Георги прави креативни, въздействащи снимки, отличаващи се с нетрадиционен поглед и подход към обектите и темите. Прави портретната фотография и заснема фотосесии с внимание към всеки детайл. Сватбената фотография е силната му страна, що се отнася за частни клиенти.Работил е като фото-журналист за редица влиятелни медии и клиенти.

 Той има редица отличия като:

-          първо място от национален конкурс за фотореортери "Шаварш Артин 2008";

-          отличия от конкурси на "Нешънъл Джеографик"(20007,08г.);

-          снимка в селекцията 24 най добри снимки за света на "Ройтерс" и др. "

Има богат опит в рдакционната фотография и публикации във редица влиятелни издания в като "Bild", в."Капитал", сп."Нешънъл Джеографик", сп. "Стори", в.24часа; в.Труд, в.Монитор, в."Стандарт",агенция "Булфото", агенция"БТА" агенция "Ройтерс" и редица регионални издания.

Регистрацията за участие става на http://www.desense.eu/workshop/

Тя става активна след заплащане на таксата за участие на посочената на сайта банкова сметка.

За повече информация пишетена info@desense.eu  или се обадете на телефон: 0887 50 70 05.


20.03.2013
"ПРЕЗ ОЧИТЕ НА РУСЕ"- НАГРАДИ


С удоволствие Ви съобщаваме, че голямата награда, осигурена от Фото павилион, е ваучер в размер на 300.00 лв., а поощрителната награда за всички участници е 10 % отстъпка при покупки от Фото павилионПечелившите ще получат медийно отразяване и популяризиране.

Таксата от 140.00 лв. ще послужи за разходи за гост-лекторите, залите за обучение и разпечатването на материалите за изложбата.
Изпращаме Ви в прикачен файл Общите условия за конкурса за повече информация. Можете дa разгледате и сайта на кампанията: www.desense.eu/workshop/* Регистрацията Ви се счита за направена след заплащане на таксата за участие от 140.00 лв. на посочената банкова сметка в УниКредит Булбанк:

IBAN: BG76 UNCR 7000 1500 4476 64

За основание на плащането посочете следния текст:

Такса за участие - Име и фамилия на участника

14.03.2013
"ПРЕЗ ОЧИТЕ НА РУСЕ"- ЗАПИШИ СЕ И УЧАСТВАЙ!

Година след стартирането на дейността си, Дизайн център Десенс  е на път да реализира една своя дълбоко обмислена идея, вдъхновена изцяло както от основната  концепция за съществуването му, така и от смисъла на посланието й. В този проект, обект на всички тези усилия е градът, в който всички ние живеем , градът, който носи в себе си загадъчния дух на аристократизма , вплетен деликатно в  съвременния модерен израз на поколението ни. Русе не спи! И всички участници в предстоящия проект имат пълна свобода да го докажат с действията си.

14.03.2013
Брой 17/март на списание DESENSE

И ние като вас с отворени обятия и светли души тръпнем в очакване на пролетта.

Мирисът на свежа трева навън и китка зюмбюли до компютъра са нашия пролетен заряд.

Почувствайте и Вие пролетта.

Отворете сетивата си за всичко ново и предстоящо, цветно и различно.

И както еказал Еразъм –„Поразителна е мъдростта на природата,

която при такова безкрайно разнообразие е успяла да балансира всичко.”

Да бъдем добри балансьори се стараем всеки ден, а да бъдем мъдри, се учим от големите книги.

Насладете се на пролетния ни брой, който подготвихме за Вас с лекота.

Както досега, се постарахме да Ви поднесем здравни съвети,

полезна информация и забавни четива.

Забавлявайте се с него, но не забравяйте, че най-важните неща на този свят са онези,

които нямат етикет с цена, защото колкото и много да струват,

 не могат да бъдат нито купени, нито продадени.

12.03.2013
DESENSE EVENTS:търговци, лекари и банкери в Конферентни зали Desense

Търговци, лекари и банкери бяха гости на Конферентни зали Desense  и проведоха успешно своите фирмени мероприятия и презентации.

Екипът на Кока Кола Русе събра своите търговски специалистив Конферентни зали Desense на фирмено вътрешно обучение по повод иновативнита за компанията напитка. Популярната в цял свят Coca-Cola Zero се разпространява от 2006г, но от февруари месец 2013 вече се предлага и на българския пазар.

В рамките на два поредни месеца фирма Новартис Фарма проведе обучителни лекции с водещи медицински специалисти от различни специалности в град Русе. Фирмата избра за презентации си Конферентни зали Десенс, в Бизнес парк Русе. На 12-ти февруари срещата събра пулмолози, на които бе предствена темата за лечение на тежка персистираща астма. На 07-ми март, Новартис организира среща на общопрактикуващи лекари и гастроентеролози, пред които Д-р Радин Цонев от болница Токуда, София изнесе лекция на тема „Хроничен хепатит В – ранна диагностика и лечение“.

На 26 –ти февруарив конферентни зали Desense Юнионбанк проведе презентация пред свои нови и потенциални клиенти-предприемачи в областта на земеделието.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


www.events.desense.eu

1234