|
|
bg

           

Новини

18.02.2013
Брой 16 на списание DESENSE

В този брой поставихме сърце на корицата.

И не само, защото сме в „ най-любовния” месец от годината.

А защото да имаш сърце за другите, за малките неща и за големите истини,

 е най-ценното преимущество на човека.

 „Любовта е изкуство, което трябва да бъде изучено”-

припомня думите на Овидий психологът Татяна Жекова в be smart.

И всички ние се учим по пътя към знанието.

Специалистите от Интеграл Ви предлагат помощта си в тази посока.

Не забравяйте да обичате и себе сигрижете се за здравето си.

Използвайте силата на водораслите, преглеждайте редовно кожата си

  не пропускайте посещенията при стоматолога си.

Вие се обичайте, а ние ще  добавим цвят към вашия свят!

09.02.2013
КОНФЕРЕНТНИ ЗАЛИ DESENSE: КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ И УДОБСТВО

КОНФЕРЕНТНИ ЗАЛИ DESENSE: КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ И УДОБСТВО

От началото на месеца в сградата на Бизнес Парк Русе на булевард Липник 123 функционират в непосредствена близост до Кафе Desense три конферентни зали, част от Дизайн Център Desense. Капацитетът им е 110 местаподредба киносалон) с мултифункционален дизайн, климатизирани, с дневна светлина и WiFI. Залите са свързани помежду си с подвижни преградни стени, които позволяват обединяването им. На разположение са екран, мултимедия, флипчарт, телевизор и компютър. Всяка от тях е подходяща за провеждане на презентации и обучения, частни срещи и оперативки, а обединени са идеалното място за семинари, конференции и уъркшопове. Една от залите функционира и като обособена зона за забавления, обурудвана със спортно-развлекателни съоръжения.

 

ПРЕДИМСТВОТО

Предимството на конферентните зали е, че всичко е разположено на един етаж - конферентни зали, кафе, тераса, тоалетна, асансьор. Осигурен е лесен достъп за кафе паузите в кафето към залите, както и тераса, която е подходяща за финални коктейли през по-топлите дни от годината. През зимата има обособено закрито място за пушене.

 

ВЪЗМОЖНОСТИ

Залите позволяват различни конфигурации, както и възможността до обяд те да бъдат ползвани в едни вид, а след обяд да се преподредят, в зависимост от целите на събитието Ви. Възможност за излъчване на лекциите от залите на телевизорите в заведенито, така и ежедневните клиенти на заведението могат да наблюдават лекциите Ви.


www.events.desense.eu

08.02.2013
Смартфонът, който ще погребе iPhone

 

Смартфонът, който ще погребе iPhone

Тези уж неудобни тухлички, които почти никой не ползва напоследък, се завръщат по впечатляващ начин – с новия модел BlackBerry Z10.
 Компанията RIM  изпадна в доста затруднено положение, след като се смяташе, че конкурентите й са спечелили надпреварата. Сега обаче, по всичко изглежда, че новият смартфон може да върне технологичния гигант в играта.Благодарение на снимки и изображения, публикувани наскоро, можете сами да се убедите колко по-приятно изглежда новия продукт. Ако интерфейсът му е дори съвсем леко подобен на това, което се вижда, ще бъде впечатляваща година за компанията.
 Спецификите на новата машина все още не са напълно ясни, но със сигурност ще бъде по-мощен от творението на Apple. Освен това най-сетне има решение за тези от нас, които се дразнят от бутоните в долната част на смартфона.
 Новият BlackBerry несъмнено е подобрение над стария дизайн на N10.
Вие смятате ли, че някой ще успее да измести Apple?

07.02.2013
ТЕХНОМЕБЕЛ 2013

ТЕХНОМЕБЕЛ 2013

12-ото издание на ТЕХНОМЕБЕЛ - най-голямата специализирана изложба за материали, машини и оборудване за дървообработване и мебелно производство в България ще се проведе през април в Интер Експо ЦентърСофия.
В дните от 23 до 27 април 2013 г. ще бъдат демонстрирани  модерни технологии и техники за обработка на дървесина и производство на мебели,  разнообразни материали, обков, аксесоари, продукти на съвременната химия за повърхностна обработка на дървесина.
     Заедно с ТЕХНОМЕБЕЛ се провежда и изложението СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ, насочено към крайния потребител и показващо новите тенденции в интериорното обзавеждане и мебелния дизайн
Паралелното протичане на двете изложения дава възможност на специалисти и широка публика да видят всичко за мебелната индустрия, събрано на едно място:
най-новите колекции на водещи български производители на мебели;
последните новости в материалите за мебелно производство;
всичко необходимо за оборудване на мебелна фабрика;

05.02.2013
Започва гласуването на публиката в конкурса "Атмосфера".

Започва гласуването на публиката в конкурса "Атмосфера".

Припомняме, че конкурс Атмосфера беше обявен през есента на 2012 година. Задачата за участниците беше да представят три различни атмосфери в един интериор, реализирани само чрез промяна на осветлението. Специалисти от Шнайдер Електрик консултираха всички участници в конкурса относно възможностите за интелигентно управление на светлинни сцени.
  Коректността на гласуването се гарантира от това, че всеки може да гласува само през своя Facebook профил. Всички гласували потребители се записват в базата данни и при възникнали съмнения могат да бъдат проверени за "аватари". Можете да гласувате за колкото проекта пожелаете, като за всеки проект имате право на един глас. Можете да споделите във Facebook проектите, които ви харесват и така ще увеличите шансът на избраните от вас автори! И нека най-добрите победят!

Линк за гласуване: http://www.schneider.dibla.com/

12345