|
|
bg

           

Събития  »  ГОЕВ подарява нова баня

ГОЕВ подарява нова баня
23.12.2011

С  кампанията “ГОЕВ подарява нова баняти избираш на кого!”, екипът на студио „ГОЕВ” си постави за цел да подтикне хората да помислят един за друг и за това кой има нужда от наградата.Основната идея е да се покажат различните лица на дизайна, както и една различна гледна точка за приложението му в дома на всеки от нас. Конкурсът  стартира на 1-ви декември и беше насочен към всеки, който има желание  да  подари на  свой  нуждаещ се близък   проект и реализация на нова баня, изцяло финансиран  от Студио Гоев и спонсорите. Всичко, което кандидатите трябваше да направят е да регистрират свой близък, който има належаща нужда от баня на сайта на конкурса: www.goev-design.com/insideи да попълнят нужната за тях информация. Крайният срок за регистрация беше  20-ти декември. Между 20 и 23-ти декември жури, съставено от представители на партньорите и гости направиха  огледите на кандидатите. За реализацията на проекта  безрезервно исказаха съгласието си да ни покрепят :/акцент върху спонсорите и важната им роля в проекта/

 

1.   Светослав Йорданов, собственик на Магазин „EURONOVA” с керамика и санитария,

2.   Иво Колев, собсвеник на  „Марисан и Колев” ООД- със строителни  материали,

3.   Теодор Русев, собственик на  „Вили Ал”ООД със строителни дейности и практическата реализация на проекта,

4.   Стефан Стефанов - „GROHE” със структури, смесители и конструкции за баня,

 

За наша радост, с тази кампания успяхме да вдъхновим не само хората, които са се регистрирали, но и още патньори за практическата реализация на проектаДиана Игнатова от „Терм” ООД ни потърси сама, за да се  включат в предстоящата реализация на банята. ТЕРМ” ООД е фирмата, която ще дариводопроводните продукти

 

Всички от екипът на Студио Гоев впрегнаха сили в кампанията, за да добие популярност сред жителите на гр. Русе. Беше поставен билборд на кръговото движение и неколкократно се раздаважа флаери.

 

Медийни партньори  на конкурса са  „Дарик” радио, в-к „Утро”, телевизия БНТ2 , „Networx” и списание „Десенс”, „Мол Русе”, които през цялата кампания ни подкрепяха с информационното оогласяване на кампанията. На сайта на кампанията „ГОЕВ подарява нова баня – ти избираш на кого!” се получиха над 3000 посещения. Крайният срок за регистрация изтече в 24:00ч на 20-ти декември. По стара българска традиция най-много кандидати  направиха своите заявки в последния ден от кампанията. Конкурсът се оценява от жури в състав:

 

Татяна Дончева – председател на журито, и членове:

Нели Пигулева –редактор във в-к „Утро”,

Теодор Русев –собственик на„Вили-Ал”,

Светослав Йорданов – собственик на „Евронова”

и Иво Колев – собственик на „Марисан и Колев”.

 

След направена селекция, журито се спря на 6 кандидатури. Огледите се направиха на 21-ви декември, от 17ч,  след които журито се събра на повторна среща за да  бъде отличен спечелилия. В конкурсът „ГОЕВ подарява нова баня – ти избираш на кого” проект и реализация на своята баня печели Смилена Янченко.