|
|
bg

           

Дизайнери  В»  Ивайло Зашев

Ивайло Зашев

Ивайло Зашев е иновативен уеб дизайнер и създател на студио за уеб дизайн „Зашев”. Силната му амбиция и талант са определящи за неговото развитие. Целта му е създаването на цялостни решения за уеб, като се започне от проучване, проектиране, изграждане, управление на съдържанието до оптимизиране и поддръжка.

 

Ивайло казва, че: „Дизайна е чувство, което дизайнера  внушава чрез своя труд. Добър дизайн е този, който ни кара да изпитаме възхищение, радост, хармоничност, респект, изисканост …. или всичкокоето дизайнерът е решил да ни пресъздаде.”

 

 

 

 

 

Р’РёР¶ CV

ЛИЧНОСТЕН ПРОФИЛ

 

Изключително амбициозен, талантлив и креативен с чувство за отговорност. Обича да изпипва детайлите ди съвършенство. Добре организиран и с управленски опит. Обича да слуша хубава музика и да пътува. Вдъхновява се от природата.

Занимава се с дизайн от 1996 година, когато прави първите стъпки в работата си с Фотошоп. В следващите години развива таланта си и в последствие се насочва към уеб дизайн поради по-голямата творческа свобода, която позволява уеб пространството.

 

ОБРАЗОВАНИЕ

 

септември 2001 - юни 2005: компютърни системи и технологии в Русенски университет „Ангел Кънчев”


септември 1998 - май 2001: програмист в Професионална техническа гимназия „Цар Симеон Велики”

 

ПРОФЕСИОНАЛЕН ОПИТ

 

2009 - до момента: уеб дизайнер в собствена фирма Зашев ЕООД

2007 - 2009: уеб дизайнер и съдружник в Тех-Нет ЕООД

2006 - 2007: графичен и уеб дизайнер в Рекламна агенция Доми ООД

2005 - 2006: графичен и уеб дизайнер в Рекламна агенция Бета 96

2002 - 2005: графичен и уеб дизайнер на свободна практика